Velika Moč za Velike Prihranke!   - Promocijske cene razsmernikov SUNGROW SG15.0RTSG33CX, SG50CX-P2, SG125CX - Velika Moč za Velike Prihranke! 

NAROČILA IN INFORMACIJE
+386 40 687 533
b2b@energetik.si
Free shipping on all US order or order above $200
Solarna energija

Še eno uspešno izobraževalno srečanje ENERGETIK energije v Skopju/ Makedonija v partnerstvu s Sungrow-om in Trina Solar

Datum objave: 18. april 2024
Čast, da smo distributerji najboljših blagovnih znamk na področju fotovoltaike in organizatorji uspešnih izobraževalnih srečanj, kot je to, še dodatno krepi našo zavezo k napredku ENERGETIK energije na naslednjo raven.


Že leta organiziramo izobraževalna srečanja za naše stranke in vse zainteresirane na področju fotovoltaike. Včeraj 17.4.2024 smo v partnerstvu s proizvajalci Sungrow in Trina Solar ter njihovimi strokovnjaki Marto Zajac za Trina Solar in Giulio Serra za Sungrow ter Makedonsko Solarno asocijacio izvedli zelo uspešno izobraževalno srečanje v Skopju, Makedonija.

Sinergija med našimi spoštovanimi partnerji Trina Solar in Sungrow, skupaj z Makedonsko Solarno asocijacio in ENERGETIK energijo, je zagotovila, da je dogodek zajel raznolik spekter tem, od predstavitve izdelkov, novih tehnologij do popolnoma novega uporabniškega izkustva.
Čast, da smo distributerji najboljših blagovnih znamk na področju fotovoltaike in organizatorji uspešnih izobraževalnih srečanj, kot je to, še dodatno krepi našo zavezo k napredku ENERGETIK energije na naslednjo raven.

Popolnoma smo posvečeni inovacijam, ustvarjanju portfeljev prilagojenih potrebam naših strank in naše skrbi za stranke. Za zagotovitev vsega tega je na srečanju bila predstavljena nova B2B platforma ENERGETIK Energije. Uporabnikom zagotavlja popolnoma drugačno in prijazno uporabniško izkušnjo, z naročilom kadar koli in od koder koli, le samo nekaj klikih stran.


Hvala vsem, ki ste se nam pridružili v misiji deljenja znanja in prepoznavanja ENERGETIK-a kot vašega cenjenega partnerja

 
Copyright © 2023 ENERGETIK Energija d.o.o.
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Energetik.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.